به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از فارس: يک شاعر اهل لبنان گفت: مردم لبنان به امام خامنهاي عشق ميورزند و نگاه آنان به ولي فقيه به عنوان يک رهبر جامع و با تدبير است
فضل عباس مخدر شاعر شرکت کننده در سومين کنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي اهل لبنان اظهار کرد: بيداري اسلامي با پيروزي انقلاب اسلامي آغاز شد و بعد از انقلاب و به وجود آمدن حزبالله و الگوگيري از انقلاب اسلامي در لبنان بيداري ايجاد شده است.
مخدر ادامه داد: مردم لبنان به امام خامنهاي عشق ميورزند و نگاه آنان به ولي فقيه به عنوان يک رهبر جامع و با تدبير است و مردم لبنان در عمل به فرمايشات امام خامنهاي لبيک گفتهاند.
وي تصريح کرد: دومين بار است که در اين کنگره شرکت ميکنم و اين کنگره از لحاظ معنوي و روحي نقش زيادي در تقويت شعراي مقاومت داشته است.
مخدر حضور شاعران فارسيزبان، کُرد زبان و عرب در اين کنگره را بسيار خوب توصيف کرد و بيان داشت: اين کنگره بسيار خوب اجرا شد و بايد ارتباط با شاعراني که در زمينه مقاومت شعر ميگويند بيشتر شود.